ER DU SIKKER?
Du kommer nå til å bli flyttet til et annet domene og forlate denne siden. Er du sikker på at du vil endre til ?
JA TAKK AVBRYT
Produktomtale
Del din opplevelse
Tilbake til produktet
Logg inn på ‘Min konto’ for å skrive en omtale. Du kan kun kommentere på produkter du har kjøpt hos oss og ved å være innlogget.
Omtale(r) (1)
Caroline Verifisert kunde 18/12/2019
Alder: 30-39 Hva er din hudtype: Kombinert Hva er dine hudtilstander: Hudormer Sensitiv hud Ujevn hudtone Ujevn hudtekstur Aldringstegn Kviser og urenheter Acne Blankhet

Jeg er forelsket i denne kremen! Min hud har aldri vært så fin som den er etter jeg har brukt denne kremen (i sirka 2 måneder nå). Min hud føles ikke lengere fett i T-sonen og ikke tørr på kinnene. Huden min har glattet seg ut og jeg har nesten aldri kviser. Jeg har døyet mye med acne siden puberteten og frem til nå og har derfor hatt en del ar i ansiktet. Arene er blitt noe penere og jeg legger ikke lengere merke til dem. Samtidig har jeg utviklet sensitiv og reagerende hud som av og til gir meg flassende eksem i ansiktet. Selvom min eksem ikke blir borte av denne kremen alene, kan jeg fint bruke den i tillegg til lokal behandling for å hjelpe mot tørrhet, flassing og irritasjon. For meg er den verdt prisen! :)

1 0
Tilbake til produktet
Tips en venn

Del Triple Lipid Restore 2:4:2 med dine venner.

Vi bruker cookies for å forbedre vår webside og din opplevelse. Ved å bli på siden aksepterer du vår policy om cookies.