Hudguide

Velkommen til hudguiden!

Her kan du lese om alt som har med hud og hudpleie å gjøre. Lær deg mer om hva som kjennetegner de ulike hudtypene og hudtilstandene for å lettere kunne finne produkter som passer akkurat din hud. Våre hudterapeuter guider deg gjennom hudpleiejungelen og deler sine tips og råd om hudpleie og hudpleieprodukter. Ønsker du skreddersydde produktanbefalinger så bør du prøve ut en av våre hudtester her.

 • Fakta

  Her finner du fakta om huden, vanlige hudsykdommer og problematiske hudtilstander. Våre hudterapeuter gir deg fakta og tips til hvordan du skal behandle de vanligste hudproblemene.

  Gå videre til Fakta »

 • Guider

  Vi gir deg praktiske tips til hvordan du best mulig kan bruke dine hudpleieprodukter med noen enkle steg for steg-guider, slik at du får et profesjonelt resultat, hjemme!

  Gå videre til Guider »

 • Hudtyper

  Vet du hvilken hudtype du har, og hvilke hudtilstander og behov huden din har akkurat nå? For å velge rett produkter, er det viktig å kjenne sin hud og dens behov. Her lar vi deg lære alt om hudtypene, og de ulike hudtilstandene.

  Gå videre til Hudtyper »

 • Tenk på

  Her gir vi deg våre beste tips og råd til hva du bør tenke på når du bruker profesjonell hudpleie. 

  Gå videre til Tips »

 • Før og etter

  Her kan du se før- og etterbilder av noen av Skincitys kunder som har fått hjelp med produktvalg etter å ha tatt vår hudtest.

  Gå videre til Før og etter »

Logg inn

Brukernavn

Glemt passord?
Mine favoritter(0)
Vi bruker cookies for å forbedre vår webside og din opplevelse. Ved å bli på siden aksepterer du vår policy om cookies.