ER DU SIKKER?
Du kommer nå til å bli flyttet til et annet domene og forlate denne siden. Er du sikker på at du vil endre til ?
JA TAKK AVBRYT
Produktomtale
Del din opplevelse
Tilbake til produktet
Logg inn på ‘Min konto’ for å skrive en omtale. Du kan kun kommentere på produkter du har kjøpt hos oss og ved å være innlogget.
Omtale(r) (2)
A Verifisert kunde 06/02/2020
Alder: 20-29 Hva er din hudtype: Tørr Fet Hva er dine hudtilstander: Fuktfattig hud Store porer Hudormer Kviser og urenheter Acne

Veldig fornøyd med denne, men føler ikke kremmen er dryg, så gikk fort tom selv om jeg brukte den 2-3 ganger i uken.

0 0
Lisa Verifisert kunde 03/07/2020

En utrolig god krem. Jeg har arr og ujevn hudtekstur etter skader fra hormonell acne for noen år siden, men også generelt fra min hudtype som er veldig ru og kanskje typisk ''fet hud'' (men min hud trenger noe fett). Har brukt et par år på diverse produkter med syrer o.l., men denne kremen er prikken over i'en. På et par måneder kan jeg allerede se små forskjeller. Arr har begynt å leges. Enkelte poreskader har krympet litt osv. Huden føles yngre og mer elastisk, og er generelt blitt mer glad i min egen hud etter jeg begynte med denne kremen. Kan godt hende det er kombinasjon med diverse produkter som utgjør forskjellen, men jeg har aldri hatt så fin fremgang med huden min som etter jeg tok denne kremen i bruk. Det blir gjenkjøp, for produktet er verdt prisen :)

0 0
Tilbake til produktet
Tips en venn

Del Total Repair Retinoate Treatment med dine venner.

Vi bruker cookies for å forbedre vår webside og din opplevelse. Ved å bli på siden aksepterer du vår policy om cookies.