ER DU SIKKER?
Du kommer nå til å bli flyttet til et annet domene og forlate denne siden. Er du sikker på at du vil endre til ?
JA TAKK AVBRYT
Produktomtale
Del din opplevelse
Tilbake til produktet
Logg inn på ‘Min konto’ for å skrive en omtale. Du kan kun kommentere på produkter du har kjøpt hos oss og ved å være innlogget.
Omtale(r) (23)
Res Verifisert kunde 30/04/2018
Alder: 20-29 Hva er din hudtype: Kombinert Hva er dine hudtilstander: Hudormer Sensitiv hud Ujevn hudtekstur

Gir god effekt på porer, hudormer og er mild mot huden. Eneste minus at den forlater en fettete film på huden etter påføring. Har nå en annen BHA eksfoliering i paulas clear serie-likte bedre bettopp pga dette

18 0
I Verifisert kunde 21/07/2020
Alder: 20-29 Hva er din hudtype: Kombinert Fet Hva er dine hudtilstander: Store porer Hudormer Sensitiv hud Ujevn hudtone Ujevn hudtekstur Kviser og urenheter Acne Blankhet

Denne er helt fantastisk. Hjelper på porene mine, huden blir mer jevn og om jeg har kviser så pleier jeg punktbehandle med denne og kvisene forsvinner mye raskere. Ser forskjell på huden dagen etterpå! Huden min er veldig sensitiv og den reagerer ikke på denne!

0 0
Marie Verifisert kunde 05/07/2020

Jeg har sensitiv hud, og i begynnelsen svidde det litt når jeg brukte denne. Etter å ha bygd opp toleranse funker den utmerket!

0 0
Vusala Verifisert kunde 30/06/2020
Alder: 20-29 Hva er din hudtype: Tørr Hva er dine hudtilstander: Store porer Sensitiv hud

Det er min favoritt produkt. Beste produkt som jeg har brukt mot store porer. Gir veldig god effekt. Anbefales på det varmeste

0 0
S Verifisert kunde 30/06/2020
Alder: 20-29 Hva er din hudtype: Kombinert Hva er dine hudtilstander: Pigmentflekker Hudormer Sensitiv hud Ujevn hudtone Kviser og urenheter

Elsker denne! Et produkt alle bør ha! Bruker denne kun en gang i uka og en SHA syre noen dager senere. Jeg har prøvd å bruke den 3 dager etter hverandre, men dette førte til at huden min flasset av. Jeg har veldig sensitiv hud. Dette produktet har fjernet mine «whiteheads», til og med en stor en jeg hadde ved nesa som har vært der ganske lenge og som aldri gikk bort. Etter kun 3-4 uker begynte den å bli rød og til slutt gikk ut av seg selv. Har enda ikke hatt noe effekt på hudormer, men det tar tid. Ellers gir den god glød og jevner ut hudtonen. Jeg pleier å bruke denne som «spot-treatment», hvor jeg bare påfører det på kviser eller annet daglig også.

2 0
Inger Hanne Verifisert kunde 29/06/2020
Alder: 20-29 Hva er din hudtype: Tørr Kombinert Hva er dine hudtilstander: Sensitiv hud Ujevn hudtone Ujevn hudtekstur Kviser og urenheter

En favoritt! Opplever at huden har blitt jevnere etter jeg begynte å bruke denne. Bruker den ca hver morgen. Tar noen dråper i håndflatene og klapper den forsiktig på huden.

0 0
Marthe Eilertsen Verifisert kunde 29/06/2020
Alder: 30-39 Hva er din hudtype: Kombinert Hva er dine hudtilstander: Ujevn hudtone Aldringstegn

Elsker denne! Huden min har fått ny glød og jevnere tekstur. Bruker den omtrent hver kveld. Anbefales!

0 0
Karoline Verifisert kunde 22/06/2020
Alder: 20-29 Hva er din hudtype: Tørr Kombinert Hva er dine hudtilstander: Store porer Hudormer Ujevn hudtone

Brukt denne hver kveld i snart to måneder. Vil ikke si at jeg ser ekstremt stor forskjell på porene mine, men den har hjulpet veldig på tørrheten!

0 0
Svar fra

Naomi

Tusen takk for din tilbakemelding! Det tar tid å behandle porer og man må være tålmodig. En sammensetning av hvilken produkter man bruker i kombinasjon har også stor betydning på hvilket resultat man får. Gjerne ta kontakt med oss via chat, mail eller telefon så kan vi hjelpe deg med å jobbe med direkte mot porer. Vennlig hilsen, Kunderelasjoner/Skincity.

maria Verifisert kunde 22/05/2020
Alder: 30-39 Hva er din hudtype: Kombinert Hva er dine hudtilstander: Sensitiv hud Ujevn hudtekstur Acne

Bruker denne annenhver dag og bha calm lotionen annenhver dag. Huden min blir litt lett rød og irritert men får også lett kviser av solkrem så denne kombinasjonen har vært veldig god. Jeg har prøvd veldig mange bha/salisylsyre/peelingprodukter. Disse to er mine favoritter særlig med tanke på god pris og effekt. Prøvde en stund med bha 2% hver dag og en mer avansert peeling to ganger i uka men det tålte ikke huden. Jeg er veldig fornøyd med denne som den «sterke» peelingen tre ganger i uka :)

0 0
Silje Marie Jahnsen Verifisert kunde 19/05/2020

Liker denne var veldig godt. Bruker den hver kveld. Har fått mye mindre urenheter og j trenger ikke og bruke skrubb lenger hver dag i dusjen noe som er veldig deilig. Bruker også den røde syrepiilingen 2ganger I uken og alt dette har hjulpet veldig på de store porene mine, hudormer og hyper pigmentering i kinnene. Bruker en dermaroller føre j bruker den røde piilingen fra the ordenery.

0 0
Janne Verifisert kunde 02/05/2020
Alder: Vil ikke svare Hva er din hudtype: Kombinert Hva er dine hudtilstander: Pigmentflekker Store porer Hudormer Kviser og urenheter Blankhet

Kjøpte denne for første gang i april 2020. Fantastisk produkt som jeg skulle ønske jeg visste om tidligere. Bruker denne en gang om kvelden.Porer er mindre og huden er synlig glattere. Dersom du har tynn hud ville jeg forsøkt med kun et par ganger i uken i begynnelsen, kan bli noe rød og flasse.

0 0
Bettina Verifisert kunde 01/05/2020
Alder: 20-29 Hva er din hudtype: Tørr Hva er dine hudtilstander: Fuktfattig hud Store porer Hudormer Sensitiv hud Kviser og urenheter

Virkelig en vidunderkur! Så forskjell på porene etter kun første påføring. Jeg har både tørr og sensitiv hud, men tåler denne helt fint! Anbefaler tilvenning om du har sensitiv hud. Syren er eksfolierende, rensende og betennelsesdempende og passer perfekt til uren hud. Det står at du skal bruke bomullspads til påføring på flasken, men går helt fint å bare helle i håndflatene og påføre direkte. Sparer en del produkt! Anbefales på det sterkeste til alle! Kommer aldri til å gå en dag uten igjen!

1 0
Stine Verifisert kunde 27/04/2020
Alder: 20-29 Hva er din hudtype: Normal Hva er dine hudtilstander: Store porer Sensitiv hud Ujevn hudtone Kviser og urenheter

Jeg fikk anbefalt dette produktet av en av SkinCitys hudpleiere da jeg var på leting etter ‘et mirakelprodukt’. Om det har oppfylt ønsket? JA. Jeg sliter med røde områder, store porer, lite glød og uren hud. Etter bare 3 uker har jeg mer glød, mindre porer, og ikke minst mye mindre urenheter. Jeg er helt frelst! 10 av 10!

2 0
Natalia Verifisert kunde 10/04/2020
Alder: 20-29 Hva er din hudtype: Kombinert Hva er dine hudtilstander: Store porer

Mitt holy grail produkt. Jeg har helt siden jeg husket hatt store porer, huden min er også kombinert og mest oljete i pannen og rundt nesten så porene var alltid fulle med olje osv, og man så det. Jeg har brukt dette produktet i 3 måneder og jeg kommer aldri til å slutte å bruke det. Jeg så resultater etter første bruk, og jeg var helt sjokkert. jeg har aldri sett porene mine så rene før. De ser også mindre ut nettopp fordi de er så rene. Hvis det er en ting du burde ha av paulas choice så er det dette!

2 0
Elisabeth Verifisert kunde 28/03/2020
Alder: 20-29 Hva er din hudtype: Kombinert Hva er dine hudtilstander: Store porer Hudormer Sensitiv hud Ujevn hudtone Ujevn hudtekstur Aldringstegn Kviser og urenheter Acne

Så langt brukt dette produktet kombinert med andre paula produkter i en uke, merker allerede at huden er på bedringens veg etter mange år med å kastet bort 1000 vis av kroner for å prøve og finne produkter som passer min hud, og nesten gitt opp! uten hell før nå, har virkelig trua, men skulle gjerne ønske at den var litt hardere på hudormene :)

1 0
Malene Verifisert kunde 16/02/2020
Alder: 15-19 Hva er din hudtype: Kombinert Hva er dine hudtilstander: Pigmentflekker Sensitiv hud Kviser og urenheter

ELSKER DENNE!!! Huden min har blitt så myk og glatt etter denne! Har bare brukt den noen få ganger og har merket stor forskjell. Har sluttet helt å skrubbe huden og forsøker å være så skånsom og forsiktig som jeg kan med huden min. Jeg får ikke så ofte kviser lenger og huden føles generelt mye sunnere. Kombinerer denne med PC c15 booster, PC calm cleanser og PC clear daily skin clearing treatment. Jeg kan bare si at huden min har aldri vært bedre og kommer aldri til kjøpe noe annet enn paulas choice framover (fra en jente som har slitt med kviser og akne i flere år og gått på isotretinoin)

2 0
Thea Verifisert kunde 10/02/2020

Denne har jevnet ut huden min, jeg har fått mye mer kontroll på huden, fått mye mindre porer og sykt fin glød av dette produktet!

1 0
Cathrine Verifisert kunde 22/09/2019
Alder: 30-39 Hva er din hudtype: Kombinert Hva er dine hudtilstander: Pigmentflekker Store porer Sensitiv hud Ujevn hudtone Blankhet

Så bra! Bruker på kvelden som toner etter rens og urenheter har så og si blitt borte. Bare vær forsiktig og ikke bruk den før retinol.

4 0
Lena Verifisert kunde 28/08/2019
Alder: 30-39 Hva er din hudtype: Kombinert Hva er dine hudtilstander: Fuktfattig hud Store porer Hudormer Sensitiv hud Aldringstegn

Jeg var veldig spent på om denne ville passe min hud som er veldig sensitiv og reagerer med eksem om noe ikke fungerer. Denne er helt fantastisk! Huden min har aldri vært så fin noen gang! Jeg bruker den bare om kvelden og følger på med en hudolje og deretter en fuktighetskrem (calm) fra samme merke.

2 0
Marie Verifisert kunde 17/08/2019
Alder: 20-29 Hva er din hudtype: Fet Hva er dine hudtilstander: Store porer Hudormer Ujevn hudtone Blankhet

Denne gir gode resultater! Eneste som hjelper på mine store porer og hudormer!

1 0
Ida Verifisert kunde 31/07/2019
Alder: 20-29 Hva er din hudtype: Tørr Kombinert Hva er dine hudtilstander: Fuktfattig hud Hudormer Sensitiv hud Ujevn hudtekstur

Min absolutte favoritt eksfoliering over flere år. Huden blir glødende, jevn og man ser en klar forbedring på urenheter. Anbefaler denne til alle jeg kjenner.

1 0
Emilie Verifisert kunde 26/06/2019
Alder: 20-29 Hva er din hudtype: Kombinert Fet Hva er dine hudtilstander: Store porer Hudormer Ujevn hudtekstur Kviser og urenheter Acne Blankhet

God eksfoliering av huden. God effekt hos meg på små nupper og og urenheter.

0 0
Tina Verifisert kunde 12/06/2019
Alder: 20-29 Hva er din hudtype: Tørr Kombinert Fet Hva er dine hudtilstander: Store porer Hudormer Ujevn hudtone Ujevn hudtekstur Blankhet

Elsker denne! Har brukt produktet i flere år og er det eneste som har blitt kvitt KP eller små nupper i huden. Bruker den på dagen og gjør huden myk og glatt og hindrer kviser og hudormer :) Merker ikke noe til en fettete film, men bruker andre produkter over så da spiller det ingen rolle :)

2 0
Tilbake til produktet
Tips en venn

Del Skin Perfecting 2% BHA Liquid med dine venner.

Vi bruker cookies for å forbedre vår webside og din opplevelse. Ved å bli på siden aksepterer du vår policy om cookies.