ER DU SIKKER?
Du kommer nå til å bli flyttet til et annet domene og forlate denne siden. Er du sikker på at du vil endre til ?
JA TAKK AVBRYT
Produktomtale
Del din opplevelse
Tilbake til produktet
Logg inn på ‘Min konto’ for å skrive en omtale. Du kan kun kommentere på produkter du har kjøpt hos oss og ved å være innlogget.
Omtale(r) (2)
Marie Verifisert kunde 25/07/2019
Alder: 20-29 Hva er din hudtype: Fet Hva er dine hudtilstander: Store porer Hudormer Ujevn hudtone Blankhet

Denne gjør huden min glatt og jevn. Mindre hudormer etter jeg begynte å bruke denne. Den er drøy også! Nå som den snart er brukt opp, har jeg bestilt BHA liquid som jeg vil prøve, for likte ikke så godt gel konsistensen.

0 0
Silje Verifisert kunde 26/04/2020

Jeg bruker mange forskjellige hudpleieprodukter fra Paula’s choice, og alt i alt så har alle gjort stort forbedring på huden min. Jeg bruker produkter for oljete hud, og jeg kan se forbedringer på at huden min er mindre synlig oljete nå, samtidig som jeg ikke får så mange kviser og nupper i huden som jeg fikk før. Porene mine er også synlig forbedret. Jeg liker denne eksfolieringen veldig godt. Den renser godt i huden min, og huden føles alltid glatt, frisk og fin. Det var ikke for inntil 2 måneder siden at jeg skjønte at huden min ikke tålte sterke produkter og spesielt harde skrubber som jeg utsatte den for daglig. Jeg trodde at jo hardere skrubber jeg brukte, desto fortere ville kvisene mine forsvinne. Men der tok jeg helt feil, og etter å ha lest mye rundt på nett så fant jeg ut at huden min trengte en eksfoliering uten harde korn og slikt i. Jeg kontaktet Skin City og fortalte om mine hudproblemer, og fikk da anbefalt dette produktet, og en komplett hudpleie rutine med produkter tilpasset min hud. Er kjempe fornøyd med både gode produkter og flott kundeservice! Anbefales

0 0
Tilbake til produktet
Tips en venn

Del Skin Perfecting 2% BHA Gel med dine venner.

Vi bruker cookies for å forbedre vår webside og din opplevelse. Ved å bli på siden aksepterer du vår policy om cookies.