ER DU SIKKER?
Du kommer nå til å bli flyttet til et annet domene og forlate denne siden. Er du sikker på at du vil endre til ?
JA TAKK AVBRYT
Produktomtale
Del din opplevelse
Tilbake til produktet
Logg inn på ‘Min konto’ for å skrive en omtale. Du kan kun kommentere på produkter du har kjøpt hos oss og ved å være innlogget.
Omtale(r) (2)
Silje Verifisert kunde 27/04/2020

Var først litt skeptisk til da jeg fikk anbefalt denne til min oljete og kvisete hud, men etter å ha brukt den i straks 2 måneder hver natt så er jeg positivt overrasket. Var redd for at huden min skulle bli for fet og skinnende av denne, men den fukter huden fint uten at det synes. Trekker fort inn, og gjør huden myk og god uten å kjennes klissete eller se fet ut. Alt i alt veldig fornøyd!

0 0
Mariann Verifisert kunde 02/07/2020
Alder: 20-29 Hva er din hudtype: Kombinert Hva er dine hudtilstander: Fuktfattig hud Sensitiv hud Ujevn hudtone Ujevn hudtekstur Kviser og urenheter

Elsker konsistensen på denne. Nærmest som en 'skyaktig' luftig krem fylt med vann, som bare smelter når du masserer den inn i huden. En fuktighetsbombe for huden, med masse fuktighetsgivende ingredienser. Liker godt at den ikke etterlater en film på huden eller at den føles grisete i ettertid. Huden føles bare myk og fuktet. Den ser mer 'fyldig' og mer ungdommelig ut, og for meg som har en kombinasjonshud utsatt for urenheter og som er rødlig og sensitiv, er denne ikke annet en perfekt.

0 0
Tilbake til produktet
Tips en venn

Del Water-Infusing Electrolyte Moisturizer med dine venner.

Vi bruker cookies for å forbedre vår webside og din opplevelse. Ved å bli på siden aksepterer du vår policy om cookies.