ER DU SIKKER?
Du kommer nå til å bli flyttet til et annet domene og forlate denne siden. Er du sikker på at du vil endre til ?
JA TAKK AVBRYT
Produktomtale
Del din opplevelse
Tilbake til produktet
Logg inn på ‘Min konto’ for å skrive en omtale. Du kan kun kommentere på produkter du har kjøpt hos oss og ved å være innlogget.
Omtale(r) (4)
Marie Verifisert kunde 25/09/2019
Alder: 20-29 Hva er din hudtype: Fet Hva er dine hudtilstander: Store porer Hudormer Ujevn hudtone Kviser og urenheter Blankhet

Har brukt masken 3 netter og jeg merker gode resultater allerede! Den gir god fuktighet min fete hudtype som av og til blir dehydrert når det er høst og vinter. Den er drøy i bruk, et tynt lag var perfekt for mitt behov.

5 0
Elisabet Verifisert kunde 16/12/2019
Alder: 30-39 Hva er din hudtype: Kombinert Hva er dine hudtilstander: Fuktfattig hud Store porer Hudormer Sensitiv hud Kviser og urenheter Blankhet

Jeg elsker alt fra paula's choice og var spent på å prøve denne. Har prøvd å applisere de på forskjellige måter: med bha, med aha, direkte på ren hud, med serum etc. men denne sviiiir altfor mye. Det går over etter 15min,men dette hadde jeg ikke forventet fra PC. Har aldri sett at huden min blir så rød. Skal gi den noen sjanser til for å se om den hjelper på de tørre partiene, men enn så lenge har jeg ikke sett noen forskjell dessverre.

1 0
Svar fra

Naomi

Takk for din tilbakemelding! Det er virkelig leit å høre at denne masken ikke passet din hud. Har man en veldig tørr hud med en skjør barriere kan man oppleve rødhet og at den kan svi litt ved de første påføringene, men det skal ikke være slik i en lengre periode. Dette kan være et tegn på at huden har et stort behov for fukt. Når hudens barriere har blitt mer motstandskraftig bør dette gi seg ved påføring. Vi finnes tilgjengelige ved rådgivning via chatt, mail og telefon så gjerne ta kontakt om du har noen spørsmål. Med vennlig hilsen, Kundrelationer/Skincity.

Carina Verifisert kunde 12/11/2019
Alder: 50-59 Hva er din hudtype: Tørr Hva er dine hudtilstander: Pigmentflekker Ujevn hudtone

Har kun brukt den 3 netter som siste steg i hudpleierutinen. Merker allerede stor forskjell. Huden har så mye mer fuktighet i seg og aldringstegnen ser så mye mykere ut . Kan virkeligen rekomendere denne ansiktsmasken????????

0 0
Maria Verifisert kunde 18/09/2019
Alder: 30-39 Hva er din hudtype: Normal Hva er dine hudtilstander: Pigmentflekker Ujevn hudtone

Jeg har brukt denne masken hver kveld i en uke, og er så fornøyd! Den er helt super som nattmaske, huden kjennes så gjennomfuktet neste morgen. Den absorberes veldig raskt, har brukt den både alene, og som siste steg i kveldsrutinen. Huden min kan fort bli tørr og sensitiv nå i de kaldere årstidene, så denne masken kommer til å bli helt fantastisk for en ekstra fukt-boost! Har brukt den sammen med Paula’s Choice C15 Booster og Niacinamide Booster, og huden gløder virkelig!

4 0
Tilbake til produktet
Tips en venn

Del Super Hydrate Overnight Mask med dine venner.

Vi bruker cookies for å forbedre vår webside og din opplevelse. Ved å bli på siden aksepterer du vår policy om cookies.