ER DU SIKKER?
Du kommer nå til å bli flyttet til et annet domene og forlate denne siden. Er du sikker på at du vil endre til ?
JA TAKK AVBRYT
Produktomtale
Del din opplevelse
Tilbake til produktet
Logg inn på ‘Min konto’ for å skrive en omtale. Du kan kun kommentere på produkter du har kjøpt hos oss og ved å være innlogget.
Omtale(r) (3)
Marie Verifisert kunde 25/09/2019
Alder: 20-29 Hva er din hudtype: Fet Hva er dine hudtilstander: Store porer Hudormer Ujevn hudtone Kviser og urenheter Blankhet

Har brukt masken 3 netter og jeg merker gode resultater allerede! Den gir god fuktighet min fete hudtype som av og til blir dehydrert når det er høst og vinter. Den er drøy i bruk, et tynt lag var perfekt for mitt behov.

4 0
Maria Verifisert kunde 18/09/2019
Alder: 30-39 Hva er din hudtype: Normal Hva er dine hudtilstander: Pigmentflekker Ujevn hudtone

Jeg har brukt denne masken hver kveld i en uke, og er så fornøyd! Den er helt super som nattmaske, huden kjennes så gjennomfuktet neste morgen. Den absorberes veldig raskt, har brukt den både alene, og som siste steg i kveldsrutinen. Huden min kan fort bli tørr og sensitiv nå i de kaldere årstidene, så denne masken kommer til å bli helt fantastisk for en ekstra fukt-boost! Har brukt den sammen med Paula’s Choice C15 Booster og Niacinamide Booster, og huden gløder virkelig!

4 0
Carina Verifisert kunde 12/11/2019
Alder: 50-59 Hva er din hudtype: Tørr Hva er dine hudtilstander: Pigmentflekker Ujevn hudtone

Har kun brukt den 3 netter som siste steg i hudpleierutinen. Merker allerede stor forskjell. Huden har så mye mer fuktighet i seg og aldringstegnen ser så mye mykere ut . Kan virkeligen rekomendere denne ansiktsmasken????????

0 0
Tilbake til produktet
Tips en venn

Del Super Hydrate Overnight Mask med dine venner.

Vi bruker cookies for å forbedre vår webside og din opplevelse. Ved å bli på siden aksepterer du vår policy om cookies.