ER DU SIKKER?
Du kommer nå til å bli flyttet til et annet domene og forlate denne siden. Er du sikker på at du vil endre til ?
JA TAKK AVBRYT
Produktomtale
Del din opplevelse
Tilbake til produktet
Logg inn på ‘Min konto’ for å skrive en omtale. Du kan kun kommentere på produkter du har kjøpt hos oss og ved å være innlogget.
Omtale(r) (2)
Therese Verifisert kunde 14/06/2019
Alder: 40-49 Hva er din hudtype: Normal Tørr Hva er dine hudtilstander: Pigmentflekker Fuktfattig hud Ujevn hudtone Aldringstegn

Wow, wow, WOW!! Dette er magi!! Var superskeptisk om jeg skal være ærlig men ble såå positivt overrasket! Liker egentlig ikke puder foundation men denne er noe heeelt annet! Legger seg ikke i linjer og ger et superfint resultat! Ingen tørr feeling her inte!? dere MÅ prøve denne!!

3 0
Christina Olsen Verifisert kunde 13/07/2019
Alder: 40-49 Hva er din hudtype: Kombinert Hva er dine hudtilstander: Fuktfattig hud Store porer Hudormer Sensitiv hud Ujevn hudtekstur Aldringstegn Blankhet

Jeg er skikkelig positivt overrasket og veldig fornøyd med dette pudderet! Det minner en del om Bare Minerals sin Original foundation i konsistens og hvordan det oppfører seg på huden,MEN dette pudderet fra MaketheMake er på alle måter bedre. Og jeg er fullstendig enig i at pudderet ikke legger seg i fine linjer så mye som andre pudder generelt gjør. Huden min ser veldig fin ut med dette pudderet på,så jeg har fått meg en ny favoritt og kommer til å kjøpe pudderet flere ganger.

1 0
Tilbake til produktet
Tips en venn

Del Squalane Melting Foundation, SPF 30 med dine venner.

Vi bruker cookies for å forbedre vår webside og din opplevelse. Ved å bli på siden aksepterer du vår policy om cookies.