ER DU SIKKER?
Du kommer nå til å bli flyttet til et annet domene og forlate denne siden. Er du sikker på at du vil endre til ?
JA TAKK AVBRYT
Produktomtale
Del din opplevelse
Tilbake til produktet
Logg inn på ‘Min konto’ for å skrive en omtale. Du kan kun kommentere på produkter du har kjøpt hos oss og ved å være innlogget.
Omtale(r) (5)
Therese Verifisert kunde 14/06/2019
Alder: 40-49 Hva er din hudtype: Normal Tørr Hva er dine hudtilstander: Pigmentflekker Fuktfattig hud Ujevn hudtone Aldringstegn

Wow, wow, WOW!! Dette er magi!! Var superskeptisk om jeg skal være ærlig men ble såå positivt overrasket! Liker egentlig ikke puder foundation men denne er noe heeelt annet! Legger seg ikke i linjer og ger et superfint resultat! Ingen tørr feeling her inte!? dere MÅ prøve denne!!

4 0
Mariken Verifisert kunde 11/01/2020
Alder: 50-59 Hva er din hudtype: Tørr Hva er dine hudtilstander: Fuktfattig hud Sensitiv hud Ujevn hudtone

Wow! Elsker denne! Har endelig funnet en foundationen i pudderform som passer min hud! Kjøpte først en som var for lys i fargen, og kjøpte så en mørkere farge. Den ble perfekt! Jeg bruker først en ‘grønn’ primer på de rødlige partiene, og setter den med pudder fra Laura Mercier. Da sitter den pent hele dagen uten at jeg ser rød og hektisk ut. Elsker den! Og anbefaler den til mine jevnaldrende venninner!

0 0
Camilla Verifisert kunde 13/09/2019

Denne var dessverre helt forferdelig. Min datter på 16 som ikke har kviser eller fet hud synes den kornet seg. Min mor på 59 synes det samme og det gjorde jeg også. Den ruller av huden og var noe av det dårligste vi har prøvd. Skikkelig skuffet!

0 0
Svar fra

Frida Skin therapist

Takk for din anmeldelse! Så trist å høre at du ikke ble fornøyd med Squalane Melting Foundation. Vi ønsker slevsagt at du skal føle deg fornøyd med din foundation så du må gjerne ta kontakt med oss på info@skincity.no så hjelper vi deg videre. Vennlig hilsen, Kunderelasjoner /Skincity.

Iselin Verifisert kunde 23/07/2019
Alder: 20-29 Hva er din hudtype: Kombinert Hva er dine hudtilstander: Fuktfattig hud Store porer Sensitiv hud Ujevn hudtone Kviser og urenheter

Flott pudder for lett til medium dekk. Legger seg ikke i linjer, men kan legge seg noe i porer på nese under munn om jeg ikke bruker primer. Alt i alt liker jeg den, og bruker den med primer.

0 0
Christina Olsen Verifisert kunde 13/07/2019
Alder: 40-49 Hva er din hudtype: Kombinert Hva er dine hudtilstander: Fuktfattig hud Store porer Hudormer Sensitiv hud Ujevn hudtekstur Aldringstegn Blankhet

Jeg er skikkelig positivt overrasket og veldig fornøyd med dette pudderet! Det minner en del om Bare Minerals sin Original foundation i konsistens og hvordan det oppfører seg på huden,MEN dette pudderet fra MaketheMake er på alle måter bedre. Og jeg er fullstendig enig i at pudderet ikke legger seg i fine linjer så mye som andre pudder generelt gjør. Huden min ser veldig fin ut med dette pudderet på,så jeg har fått meg en ny favoritt og kommer til å kjøpe pudderet flere ganger.

2 0
Tilbake til produktet
Tips en venn

Del Squalane Melting Foundation, SPF 30 med dine venner.

Vi bruker cookies for å forbedre vår webside og din opplevelse. Ved å bli på siden aksepterer du vår policy om cookies.