ER DU SIKKER?
Du kommer nå til å bli flyttet til et annet domene og forlate denne siden. Er du sikker på at du vil endre til ?
JA TAKK AVBRYT
Produktomtale
Del din opplevelse
Tilbake til produktet
Logg inn på ‘Min konto’ for å skrive en omtale. Du kan kun kommentere på produkter du har kjøpt hos oss og ved å være innlogget.
Omtale(r) (3)
Natalia Verifisert kunde 23/05/2020
Alder: 20-29 Hva er din hudtype: Normal Tørr Kombinert Hva er dine hudtilstander: Fuktfattig hud Sensitiv hud Ujevn hudtone Ujevn hudtekstur

The holy grail! Med brun hud kommer utfordringer som hyperpigmentering/ujevn hudtone. Serumet hjelper meg med dette, samtidig som jeg sitter igjen med følelsen av ''plumped skin'' og nydelig glød! Er snart ferdig med min andre, og skal bestille min tredje! Bruker den kun under morgenrutinen. Veldig viktig med god solfaktor etter påføring - hvis ikke kan det forsterke hyperpigmenteringen!

1 0
Line Verifisert kunde 12/02/2020
Alder: 20-29 Hva er din hudtype: Kombinert Hva er dine hudtilstander: Sensitiv hud Ujevn hudtone Kviser og urenheter

Dette er min nåværende favoritt når det kommer til serum med C-vitaminer. Den kan brukes både som en booster i en krem, eller på egenhånd, og er like god til begge delene. Den har ikke irritert huden min, slik mange produkter med vitamin C kan gjøre.

1 0
Julie Verifisert kunde 26/05/2020
Alder: 20-29 Hva er din hudtype: Kombinert Hva er dine hudtilstander: Store porer Sensitiv hud Ujevn hudtone Acne

Denne gir en fin glød og jevn hudtone. Lukter rart men det gjør ofte produkter med C-vitamin synes jeg. Men lukten plager meg ikke når den gir så gode resultater. Bruker den morgen og kveld. Den irriterer ikke huden min selv om jeg har sensitiv hud.

0 0
Tilbake til produktet
Tips en venn

Del C15 Super Booster med dine venner.

Vi bruker cookies for å forbedre vår webside og din opplevelse. Ved å bli på siden aksepterer du vår policy om cookies.