ER DU SIKKER?
Du kommer nå til å bli flyttet til et annet domene og forlate denne siden. Er du sikker på at du vil endre til ?
JA TAKK AVBRYT
Produktomtale
Del din opplevelse
Tilbake til produktet
Logg inn på ‘Min konto’ for å skrive en omtale. Du kan kun kommentere på produkter du har kjøpt hos oss og ved å være innlogget.
Omtale(r) (4)
Line Verifisert kunde 12/06/2019
Alder: 20-29 Hva er din hudtype: Kombinert Hva er dine hudtilstander: Fuktfattig hud Store porer Sensitiv hud Ujevn hudtone Blankhet

Dette produktet har hjulpet til å jevne ut hudtonen min veldig mye, og huden ser mye sunnere og friskere ut etter at jeg begynte å bruke den. Ser også stor forskjell på porestørrelsen når jeg bruker denne, og huden virker mye mer fet hvis jeg ikke har brukt den på en stund. Jeg har alltid en backup av dette produktet!

5 0
Lisa Verifisert kunde 29/06/2020

Veldig fin og lett konsistens på dette serumet, trekker fort inn i huden. Følte den ikke gjorde noe da jeg brukte den kun på kvelden, men da jeg brukte den både morgen og kveld så jeg at den hjalp på kvisearrene jeg hadde.

0 0
Melissa Verifisert kunde 29/04/2020
Alder: 20-29 Hva er din hudtype: Fet Hva er dine hudtilstander: Pigmentflekker Sensitiv hud Acne

Vil absolutt anbefale dette produktet om du har akne! Har jevnere hudtone, huden kjennes generelt glattere ut, porene er mindre synlige! påfører 4-5 dråper over hele ansiktet morgen og kveld. Håper det hjelper etterhvert på pigment flekker også. Produktet passer inn perfekt med resten av rutinen min

0 0
Maria Verifisert kunde 18/10/2019
Alder: <15 Hva er din hudtype: Normal Hva er dine hudtilstander: Pigmentflekker Sensitiv hud Ujevn hudtone Aldringstegn

Denne boosteren er et av de beste Niacinamide produktene jeg har prøvd! Hudtonen er blitt mye jevnere og merker virkelig forskjell etter at jeg begynte med denne! Den trekker så raskt inn i huden, og passer med alle andre hudpleieprodukter!

1 0
Tilbake til produktet
Tips en venn

Del 10% Niacinamide Booster med dine venner.

Vi bruker cookies for å forbedre vår webside og din opplevelse. Ved å bli på siden aksepterer du vår policy om cookies.