ER DU SIKKER?
Du kommer nå til å bli flyttet til et annet domene og forlate denne siden. Er du sikker på at du vil endre til ?
JA TAKK AVBRYT
Produktomtale
Del din opplevelse
Tilbake til produktet
Logg inn på ‘Min konto’ for å skrive en omtale. Du kan kun kommentere på produkter du har kjøpt hos oss og ved å være innlogget.
Omtale(r) (4)
Eline Verifisert kunde 16/02/2020
Alder: 30-39 Hva er din hudtype: Kombinert Hva er dine hudtilstander: Pigmentflekker

Denne likte jeg ikke! Den var for tørr i konsistensen og smuldret på huden. Synd, for det kunne vært et produkt jeg kunne kjøpt flere av..

1 0
Svar fra

Frida Skin therapist

Takk for din tilbakemelding! Det var trist å høre at du ikke ble fornøyd med resultatet av primeren. Et tips er at du tester å ta en mindre menge av produktet og masserer den inn i huden innen du påfører din foundation. Vi ønsker selvsagt at du skal være fornøyd med din primer og du må gjerne kontakte oss enten på mail, telefon eller chat slik at vi kan hjelpe deg videre på beste mulige måte. Vennlig hilsen, kunderelasjoner /Skincity

Trine Verifisert kunde 18/06/2020

Denne er lite dekkende og er altfor lyst. Er ellers veldig fornøyd med merket, men denne likte jeg ikke

0 0
Svar fra

Naomi

Tusen takk for din tilbakemelding! Det var trist å høre at du ikke ble fornøyd med resultatet av primeren. Primeren er veldig fin under makeup da den holder sminken på plass hele dagen og beskytter huden godt. Bruker man den alene som sitt avsluttende produkt gir den en lett til naturlig dekk. Vi ønsker selvsagt at du skal være fornøyd med din primer og du må gjerne kontakte oss enten på mail, telefon eller chat slik at vi kan hjelpe deg videre på beste mulige måte. Vennlig hilsen, kunderelasjoner /Skincity

Marianne Verifisert kunde 18/05/2020

Jeg har usannsynlig vanskelig hud. Urticaria, rosacea, store porer, tørr osv. Denne gjør ikke så mye for store porer, men den er lett, lukter ingenting, gir glød og inneholder spf 50, irriterer ikke, soleklar favoritt hos meg nå som vi går inn mot vår/sommer. Den har også gjort meg mer nysgjerrig på MTM som merke! Anbefales!

0 0
Helga Verifisert kunde 17/04/2020
Alder: 20-29 Hva er din hudtype: Tørr Hva er dine hudtilstander: Fuktfattig hud Sensitiv hud Kviser og urenheter

Fantastisk produkt! Gir full solbeskyttelse, og er lett dekkende slik at den er fin å bruke alene uten annen sminke. Solbeskyttelsen varer i flere timer. Har svært sensitiv hud og denne gir ingen plager. Blir også lett solbrent men denne gir full beskyttelse. Anbefaler å bruke en god fuktighetskrem under og å påføre produktet som beskrevet.

0 0
Tilbake til produktet
Tips en venn

Del Physical Filter Primer SPF 50 med dine venner.

Vi bruker cookies for å forbedre vår webside og din opplevelse. Ved å bli på siden aksepterer du vår policy om cookies.