ER DU SIKKER?
Du kommer nå til å bli flyttet til et annet domene og forlate denne siden. Er du sikker på at du vil endre til ?
JA TAKK AVBRYT
Produktomtale
Del din opplevelse
Tilbake til produktet
Logg inn på ‘Min konto’ for å skrive en omtale. Du kan kun kommentere på produkter du har kjøpt hos oss og ved å være innlogget.
Omtale(r) (2)
San Verifisert kunde 15/06/2020
Alder: 30-39 Hva er din hudtype: Kombinert Hva er dine hudtilstander: Fuktfattig hud Hudormer Sensitiv hud Ujevn hudtone Kviser og urenheter

Kjempefin farge og konsistens, men dessverre veldig vanskelig å påføre. Kommer enten for lite eller for mye produkt ut av pipetten. Dette fører til mye sløsing av dyrebare dråper.

0 0
Kine Verifisert kunde 06/08/2020
Alder: 20-29 Hva er din hudtype: Kombinert Hva er dine hudtilstander: Fuktfattig hud Store porer Sensitiv hud

Veldig fin konsistens, legger seg ikke i porene og irriterer ikke min sensitive hud. Dessverre er den alt for mørk for min bleke hud, selv nå på sommeren med litt mer farge. Dette burde det vært opplyst om.

0 0
Svar fra

Frida Skin therapist

Takk for din tilbakemelding! Veldig gøy at du er fornøyd med produktet. Et tips med dette serumet er at man kan legge et par dråper av den i sin krem slik at fargen ikke blir like mørk som den ellers ville ha blitt rett på huden. Ved å blande den i sin krem får man en fresh og herlig glød og den blir lettere å tilpasse ut i fra hudtone. Vennlig hilsen, Kunderelasjoner /Skincity

Tilbake til produktet
Tips en venn

Del Nutri-Active Bronzing Serum med dine venner.

Vi bruker cookies for å forbedre vår webside og din opplevelse. Ved å bli på siden aksepterer du vår policy om cookies.