ER DU SIKKER?
Du kommer nå til å bli flyttet til et annet domene og forlate denne siden. Er du sikker på at du vil endre til ?
JA TAKK AVBRYT
Produktomtale
Del din opplevelse
Tilbake til produktet
Logg inn på ‘Min konto’ for å skrive en omtale. Du kan kun kommentere på produkter du har kjøpt hos oss og ved å være innlogget.
Omtale(r) (3)
Linn Verifisert kunde 24/03/2020
Alder: 30-39 Hva er din hudtype: Kombinert Hva er dine hudtilstander: Ingen av de nevnte / Vil ikke svare

Litt tykk i konsistens, gjør at en trenger en del for å dekke ansikt og hals/bryst. Gjør det den skal med og rense, men pakningen er ikke gunstig. Pga den tykke konsistensen så blir det vanskelig og få ut produkter når det blir mindre og mindre oppi. Burdet vært en annen type forpakning på denne type rens.

0 0
Line Verifisert kunde 12/12/2019
Alder: 20-29 Hva er din hudtype: Kombinert Hva er dine hudtilstander: Store porer Sensitiv hud Ujevn hudtone

Denne balm rensen ble etter min personlige smak for vanskelig å vaske av. Det kjentes ut som om det ble liggende igjen et tynt lag med produkt etter at jeg hadde prøvd å skylle den av. Den fjernet sminken, men jeg måtte fremdeles rense med rensesteg nr 2 flere ganger for å få av restene fra balmen.

0 0
Svar fra

Frida Skin therapist

Takk for din anmeldelse av MELLOW BALM CLEANSER. Så kjedelig å høre at du ikke er helt fornøyd med denne! Det kreves kun en veldig liten mengde produkt når man jobber med den. Ved å tilsette litt vann når man massérer forvandles balmen til en lett melk. Når man skyller av den er det viktig at man godt lunkent vann. Vi ønsker selvsagt at du skal være fornøyd og du er varmt velkommen til å kontakte oss på info@skincity.no slik at vi kan hjelpe deg videre. Vennlig hilsen, Kunderelasjoner/ Skincity

Solfrid Verifisert kunde 31/03/2020
Alder: 30-39 Hva er din hudtype: Kombinert Hva er dine hudtilstander: Fuktfattig hud Sensitiv hud Ujevn hudtone Ujevn hudtekstur Kviser og urenheter

Denne pre-cleanseren liker jeg veldig godt! Smører den ut med fingrene og jobber den deretter inn med Skin Citys deep cleansing brush. Den fjerner sminken godt uten å gjøre huden tørr. Denne har vært positiv for min hud og jeg kommer til å kjøpe den igjen.

0 0
Tilbake til produktet
Tips en venn

Del Mellow Balm Cleanser med dine venner.

Vi bruker cookies for å forbedre vår webside og din opplevelse. Ved å bli på siden aksepterer du vår policy om cookies.