ER DU SIKKER?
Du kommer nå til å bli flyttet til et annet domene og forlate denne siden. Er du sikker på at du vil endre til ?
JA TAKK AVBRYT
Produktomtale
Del din opplevelse
Tilbake til produktet
Logg inn på ‘Min konto’ for å skrive en omtale. Du kan kun kommentere på produkter du har kjøpt hos oss og ved å være innlogget.
Omtale(r) (2)
Kristin Nørrelund Verifisert kunde 12/06/2019
Alder: 30-39 Hva er din hudtype: Tørr Kombinert Hva er dine hudtilstander: Pigmentflekker Fuktfattig hud Hudormer Sensitiv hud Ujevn hudtekstur Aldringstegn

Har blitt helt frelst på denne oljen! Den har erstattet andre kremer og oljer. Den gir utrolig mye fukt, uten og virke fet. Man merker oljen er fyldig når man påfører den. Men trekker seg fort inn, huden føles silkemyk og fuktet i dybden! Den gir også glød til en gusten hud, den er en livredder på dager huden min føles dehydrert og stram! Denne blir fast på min badehylle. Er generelt glad i Maria Åkerberg sine produkter, rene og naturlige.

0 0
Kristine Verifisert kunde 05/03/2020
Alder: 30-39 Hva er din hudtype: Tørr Kombinert Hva er dine hudtilstander: Fuktfattig hud Store porer Hudormer Sensitiv hud Ujevn hudtone Ujevn hudtekstur Aldringstegn

Jeg elsker denne oljen. Veksler mellom å bruke denne i ansiktet og serum i fra Paulas Choice. Gir fuktighet, trekker fort inn i huden og gjør huden myk. Har prøvd mange ulike oljer men denne er den beste. Genialt at det er en variant på 30ml. sånn en kan ta med seg på reise og ha i veska.

0 0
Tilbake til produktet
Tips en venn

Del Coldpressed Jojoba Oil med dine venner.

Vi bruker cookies for å forbedre vår webside og din opplevelse. Ved å bli på siden aksepterer du vår policy om cookies.