ER DU SIKKER?
Du kommer nå til å bli flyttet til et annet domene og forlate denne siden. Er du sikker på at du vil endre til ?
JA TAKK AVBRYT
Produktomtale
Del din opplevelse
Tilbake til produktet
Logg inn på ‘Min konto’ for å skrive en omtale. Du kan kun kommentere på produkter du har kjøpt hos oss og ved å være innlogget.
Omtale(r) (5)
Aiman Verifisert kunde 05/05/2020
Alder: Vil ikke svare Hva er din hudtype: Tørr Kombinert Hva er dine hudtilstander: Fuktfattig hud Sensitiv hud

ELSKER denne solkremen. Tro meg, jeg har prøvd og prøvd ulike solkremer. Til slutt fant jeg denne. INGEN andre solkremer passet meg. De var enten altfor mattende eller altfor oljete. Denne er lett, avkjølende og FUKTIGHETSGIVENDE. Den gir ikke white cast slik som andre solkremer.

2 0
Karoline Verifisert kunde 22/04/2020

Denne kremen er et perfekt alt-i-ett produkt, den gir meg nok fukt, solbeskyttelse og holder den oljete huden min i sjakk. Fungerer veldig bra under sminke.

2 0
Tina Verifisert kunde 09/07/2020
Alder: 20-29 Hva er din hudtype: Kombinert Fet Hva er dine hudtilstander: Store porer Ujevn hudtone Ujevn hudtekstur Blankhet

Digger denne solkremen!! Er vanskelig å finne en som passer til min hud, men denne passer perfekt. Ingen hvit film, smelter fint inn i huden og passer veldig fint under sminke også. Den er fuktighetsgivende og en får en nydelig glød. Håper denne er her for å bli, for denne har eg tenkt å bruke i mange år!

0 0
Oda Verifisert kunde 26/06/2020
Alder: 20-29 Hva er din hudtype: Kombinert Hva er dine hudtilstander: Hudormer Kviser og urenheter Acne Blankhet

Har lett etter den perfekte solkremen i mange år. Skriver aldri omtaler, men nå måtte jeg. Tipset hele vennegjengen og familie om denne. Alle har vært strålende fornøyde! Den gir ikke kviser, noe jeg alltid får, den legger seg fint, sminke legger seg fint over. Håper denne forblir på markedet i mange mange år!! Fuktighetsgivende og fin. Perfekt for meg! Den evige solkremjakten er endelig over

0 0
Benedicte Verifisert kunde 21/06/2020
Alder: 20-29 Hva er din hudtype: Kombinert Fet Hva er dine hudtilstander: Blankhet

Syns dette var en ok solkrem for min fete hud. Opplever ikke at den matter ned, føler at det raskt blir blankt - spesielt med foundation over. Lukter behagelig, ikke typisk solkremlukt.

0 0
Tilbake til produktet
Tips en venn

Del Cica Regen Antidust Sun Gel med dine venner.

Vi bruker cookies for å forbedre vår webside og din opplevelse. Ved å bli på siden aksepterer du vår policy om cookies.