ER DU SIKKER?
Du kommer nå til å bli flyttet til et annet domene og forlate denne siden. Er du sikker på at du vil endre til ?
JA TAKK AVBRYT
Produktomtale
Del din opplevelse
Tilbake til produktet
Logg inn på ‘Min konto’ for å skrive en omtale. Du kan kun kommentere på produkter du har kjøpt hos oss og ved å være innlogget.
Omtale(r) (6)
Lena Verifisert kunde 28/08/2019
Alder: 30-39 Hva er din hudtype: Tørr Kombinert Hva er dine hudtilstander: Fuktfattig hud Store porer Hudormer Sensitiv hud

Jeg bruker denne både morgen og kveld. Har kombinert fuktfattig hud som lett får utbrudd av eksem om noe ikke fungerer. Denne kremen gjør huden myk og deilig. Gir meg ikke urenheter slik noen fuktighetskremer som lover å fukte ofte gjør på meg. Jeg bruker svært lite mengde, bare en ertestor størrelse (etter påføring av hudolje). Så denne er drøy.

4 0
Siri Verifisert kunde 01/05/2020
Alder: 15-19 Hva er din hudtype: Tørr Hva er dine hudtilstander: Fuktfattig hud Store porer Hudormer Sensitiv hud

Har akkurat begynt med denne kremen som nattkrem etter rens og er så fornøyd! Jeg får lett oljete og tilstoppet hud av oljebaserte kremer, men får ikke det av denne. Passer supert for alle med sensitiv og tørr hud. Føles veldig lett på huden samtidig som den fukter godt. Bruker nesten alle produktene fra CALM-serien og er storfornøyd med resultatet!

1 0
Marte Verifisert kunde 01/01/2020
Alder: 30-39 Hva er din hudtype: Tørr Hva er dine hudtilstander: Fuktfattig hud Sensitiv hud

En utrolig god ansiktskrem for sensitiv og tørr hud. Den føles silkemyk på huden, gir masse fukt og beroliger røde kinn. Denne har virkelig blitt en favoritt!

2 0
Christina Verifisert kunde 06/11/2019
Alder: 20-29 Hva er din hudtype: Kombinert Fet Hva er dine hudtilstander: Fuktfattig hud Store porer Hudormer Ujevn hudtekstur Kviser og urenheter Blankhet

En fuktgivende og ikke for tyngende lotion som jeg bruker om natten. Kremen trekker fort og godt inn og huden føles ikke ''seig'' på overflaten. Den gir masse fukt men gjør huden litt blank og skinnende, derfor er den ypperlig til bruk om natten for en nødvendig fuktighetsboost. Opplever at teksturen har blitt jevnere over tid og at små nupper i huden nesten har forsvunnet. Den gir godt med fukt og føles balanserende til min fete hudtype, til tross for at kremen inneholder olje, men det er ''snille'' oljer for den hudtypen.

1 0
Stine Verifisert kunde 08/07/2019
Alder: 40-49 Hva er din hudtype: Fet Hva er dine hudtilstander: Sensitiv hud

Jeg har slitt i mange år med Rosacea og aldri funnet rett ansiktskrem. Slitt med fet hud, kviser og rødhet.Denne bruker jeg hver natt og huden har forandret seg merkbart. Kvisene er borte på haken og rødheten er nesten borte. Anbefaler absolutt dette produktet.

2 0
Terese Verifisert kunde 29/05/2019
Alder: 40-49 Hva er din hudtype: Kombinert Hva er dine hudtilstander: Fuktfattig hud Aldringstegn Kviser og urenheter Blankhet

Denne bruker jeg som nattkrem, og jeg utrolig fornøyd med den. Den fukter huden min effektivt gjenmom natten, den er silkemyk og enkel å påføre. Trenger bare en liten mengde, ertestørrelse, hver kveld.

3 0
Tilbake til produktet
Tips en venn

Del CALM Restoring Moisturizer (Normal to Dry) med dine venner.

Vi bruker cookies for å forbedre vår webside og din opplevelse. Ved å bli på siden aksepterer du vår policy om cookies.