ER DU SIKKER?
Du kommer nå til å bli flyttet til et annet domene og forlate denne siden. Er du sikker på at du vil endre til ?
JA TAKK AVBRYT
Produktomtale
Del din opplevelse
Tilbake til produktet
Logg inn på ‘Min konto’ for å skrive en omtale. Du kan kun kommentere på produkter du har kjøpt hos oss og ved å være innlogget.
Omtale(r) (8)
Stine Verifisert kunde 15/06/2019
Alder: 40-49 Hva er din hudtype: Kombinert Hva er dine hudtilstander: Sensitiv hud

Denne rensen er fantastisk mot min Rosacea. Beroliger huden. Merket raskt forbedring på huden.

1 0
Marthe Verifisert kunde 15/01/2020

Absolutt en av de beste ansiktsrensene/sminkefjernerne jeg har prøvd så langt. Tar alt av sminke uten at du trenger å gni av hud og øyevipper. Deilig konsistens å jobbe med.

0 0
Kristine Verifisert kunde 07/12/2019
Alder: 20-29 Hva er din hudtype: Kombinert Hva er dine hudtilstander: Fuktfattig hud Hudormer Sensitiv hud

En utrolig god og mild rens som gjør jobben. Drøy i bruk og en god pris! Har prøvd andre dyrere renseprodukter for sensitiv som ikke har fungert for min hud. Har supersensitiv hud og jeg reagerer ikke på denne. Bruker hele denne serien. Kjempefornøyd

0 0
Christina Verifisert kunde 04/11/2019
Alder: 20-29 Hva er din hudtype: Kombinert Fet Hva er dine hudtilstander: Fuktfattig hud Store porer Hudormer Ujevn hudtekstur Kviser og urenheter Blankhet

Veldig behagelig og mild rens som jeg har brukt morgen og kveld i en måned. Drøy i bruk og etterlater huden ren og myk. Rensen virker ikke uttørrende, noe som er et stort pluss! Må bruke sminkefjerner først hvis jeg har en del sminke på huden, men den renser godt for urenheter.

0 0
Hannah Verifisert kunde 29/07/2019

Dette er en av de beste hudrensene jeg har prøvd! Tar bort alt av sminke uten at huden føles stram og uttørket etterpå. Har brukt mange forskjellige hudrens, og problemet er alltid at huden min blir litt irritert og derfor også mer oljete. Vasker huden med denne morgen og kveld, og huden min har blitt mye bedre! Kommer definitivt til å kjøpe denne igjen!

0 0
Aiman Verifisert kunde 12/06/2019

Produktet er mildt mot huden og irriterer ikke min sensitive hud. Brukt denne rensen i 2 mnd og noen dager. Min personlige mening om dette produktet, er at den er veldig oppfriskende og gir fuktighet uten at det føles oljete eller i nærheten av det. Rensen fjerner overflødig fett og talg, og etterlater huden myk og ren.

0 0
Linda Verifisert kunde 12/06/2019
Alder: 30-39 Hva er din hudtype: Tørr Kombinert Fet Hva er dine hudtilstander: Fuktfattig hud Store porer Hudormer Sensitiv hud Ujevn hudtone Aldringstegn Kviser og urenheter Acne Blankhet

Den beste rensen ???????? Renser huden bra uten å tørke ut huden ! Kjempe fin på veldig sensetiv hud også

0 0
Sai Verifisert kunde 27/04/2019
Alder: 30-39 Hva er din hudtype: Kombinert Hva er dine hudtilstander: Fuktfattig hud Sensitiv hud Aldringstegn Kviser og urenheter

Synes produktet holder hva det lover. Brukt i ca. 3 mnd nå, og veldig fornøyd. Mild rens, som etterlater huden myk, og den kjennes ren og god. Veldig effektiv som makeupfjerner.

0 0
Tilbake til produktet
Tips en venn

Del CALM Nourishing Cleanser (Normal to Oily Skin) med dine venner.

Vi bruker cookies for å forbedre vår webside og din opplevelse. Ved å bli på siden aksepterer du vår policy om cookies.