Velkommen til Skincity!

Vi elsker hudpleie og er autoriserte forhandlere av merkene vi selger. Dette betyr at vi garanterer at produktet du kjøper er ekte og av høyeste kvalitet. Velkommen!

 • Skincity

  Skincity tilbyr profesjonell hudpleie og hudpleiende makeup. Vi som jobber på Skincity er sertifiserte hudpleiere og alle våre produkter er anbefalt av profesjonelle hudpleiere for at du skal få det aller beste innen hudpleie. Vi er nøye med å kun jobbe med de beste produktene på markedet. For oss er det en selvfølge at du skal få en personlig og luksuriøs shoppingopplevelse når du handler av oss.

  Vi på Skincity elsker hudpleie og vil gjøre alt vi kan for å hjelpe deg med å finne de beste produktene for din hud. Gjør vår hudtest online så hjelper våre sertifiserte hudpleiere deg med en hudpleie rutine som er tilpasset din hud sine unike behov. Svaret får du i løpet av tre dager. Vi er autoriserte forhandlere av merkene vi selger. Dette betyr at vi garanterer at produktet du kjøper er ekte og av høyeste kvalitet.

  Velkommen til Skincity- Din hudpleiesalong på nettet!  Storyn om Skincity

  I 2011 åpnet de digitale dørene hos Skincity.se, en av de første nettbutikkene som kunne tilby profesjonell hudpleie, når som helst og hvor som helst. Visjonen var å gjøre det beste på markedet tilgjengelig for alle, å spre kunnskap om hudpleie, og tilby en kundeservice med kun autoriserte hudterapeuter. Det unike konseptet med en online hudtest, vakre innpakkede bestillinger og gaver i hver ordre gir kunden en salongopplevelse på nettet. Bak satsingen finner vi hudterapeut og tidligere PR-og produktsjef Annica Forsgren Kjellman, som også driver bloggen Hudspecialisten.se og Mikael Kjellman, entreprenør med tidligare erfaring innen E-handel.


  Skincity hovedkontor:

  Skincity Sweden AB (Org. Nummer 556836-9366)

  Sjöflygvägen 35, 183 62 Täby

  Tel: 40 76 41 00


  Bransjeorganisasjoner vi er medlemmer av
  :

  Sveriges Hudpleier Riksorganisasjon

  Sveriges Hudpleier Riksorganisasjon, som ble etablert i 1955, er en sammenslutning av sertifiserte hudpleiere i Sverige. Det er en nasjonal bransjeorganisasjon uten fagforening eller politisk tilhørighet, som arbeider for å høye og opprettholde kompetansen og kvalitetsnivået i hudpleie yrke. SHR er koblet til den internasjonale bransjeorganisasjonen CIDESCO, med base i Sveits.

  SHR

  Våre medlemmer har garantert en solid utdannelse og utfører profesjonelle behandlinger. Vårt emblem er kundens sikkerhet! SHR er representert over hele Sverige. Delvis av våre medlemmer og delvis av styret, som består av personer fra hele landet. Hvert år holder SHR flere videreutdanninger for sine medlemmer. Som medlem i SHR har du mulighet til å gjennomføre tester for å få svennebrev- og mesterbrev og sertifikat for epilering med nål, IPL/laser og spesialisert hudpleier. I tillegg holdes forelesninger med jevne mellomrom i aktuelle emner som laser, dermatologi, salg osv. på både regional og lokal nivå. På SHR sin hjemmeside finner du alle godkjente salonger i Sverige. Vi anbefaler deg alltid å velge en autorisert SHR salong. Det er din sikkerhet som forbruker! SHR sine godkjente salonger holder alltid høy standard i bransjen. 

  Cidesco

  Cidesco er verdens største internasjonale hudpleie organisasjon. Cidesco ble grunnlagt i 1946 med hovedkontor i Zürich, Sveits. Cidesco finnes representert i over 33 land. Cidesco diplom er verdens mest prestisjetunge kvalifisering innen estetikk og skjønnhetsterapi. Siden 1957 har Cidesco eksamen satt standarder som er integrert i hele verden. Det finnes over 200 Cidesco skoler rundt om i verden som underviser i henhold til den internasjonale Cidesco standarden som leder til vår prestisjetunge Cidesco diplom.

  Alle hudpleiere på Skincity er autoriserte og Cidesco-diplomerte. Det er din trygghet!

 • Affiliate

  - Vær med og spre de siste beauty-trendene!
  Vi på Skincity tilbyr våre kunder kunnskap, kvalitet og service gjennom et nøye utvalgt sortiment og kunnskapsrikt personale. For Skincity er det viktig at kunden får en personlig og luksuriøs shoppingopplevelse, og at de alltid får snakke med en utdannet hudterapeut ved rådgivning.

  Har du en blogg eller en hjemmeside som du tror passer sammen med vår filosofi har du muligheten til å koble deg på vårt Affiliate-program. Som en del av programmet kan du tjene penger på trafikken fra din side til Skincity. Det er kostnadsfritt å være del av programmet.


  Dette får du:

  • Opp til 10% kommisjon på hvert salg koblet til deg.
  • Kontinuerlig aktuelt bannermateriale og inspirasjon.
  • Tilgang til nyheter, kampanjer og lanseringer før alle andre.


  Dette gjør du som affiliate:

  • Du kan lenke til produkter som du ønsker å skrive om.
  • Du har muligheten til å bruke våre banners på siden din.
  • Du kan ta del av månedlig utsendt informasjon om produktnyheter og lignende.


  Slik tar du del:

  • Registrere deg på Commission Junction og søk om å ta del i Skincitys affiliateprogram.
  • Vi besøker din webside for å forsikre oss om at den passer til vårt program.
  • Du blir kontaktet av Commission Junction dersom søknaden din blir godkjent.

Logg inn

Brukernavn

Glemt passord?
Mine favoritter(0)
Vi bruker cookies for å forbedre vår webside og din opplevelse. Ved å bli på siden aksepterer du vår policy om cookies.