ER DU SIKKER?
Du kommer nå til å bli flyttet til et annet domene og forlate denne siden. Er du sikker på at du vil endre til ?
JA TAKK AVBRYT
Produktomtale
Del din opplevelse
Tilbake til produktet
Logg inn på ‘Min konto’ for å skrive en omtale. Du kan kun kommentere på produkter du har kjøpt hos oss og ved å være innlogget.
Omtale(r) (4)
Astri Verifisert kunde 23/07/2019

Dette produktet har klart hjulpet med generell rødhet, og pigmentering etter akne arr! Jeg så resultater i løpet av 3 uker, og nå er jeg nesten 3 måneder inn, og jeg har allerede kjøpt en back up. Elsker dette produktet! (Jeg bruker dette produktet etter et fuktighetsserum, så krem, kanskje en olje før kremen om jeg føler meg tørr den dagen)

5 0
Marte Verifisert kunde 12/05/2020
Alder: 30-39 Hva er din hudtype: Kombinert Hva er dine hudtilstander: Ingen av de nevnte / Vil ikke svare

Elsker dette produktet. Har brukt det i ca 2 uker og ser allerede at huden min har blitt jevnere. Spent på å se om arrene vil bli mindre synlige etterhvert. Eneste jeg ikke har funnet ut av er hvor i rutinen jeg best kan bruke dette produktet. Foreløpig bruker jeg det etter toner og før krem på kveldstid. Lurer på om jeg kan bruke det etter serum på kveld og dag?

0 0
Svar fra

Frida Skin therapist

Takk for din tilbakemelding! Så gøy å høre at du liker 10% Azelic Booster. Det er virkelig et herlig produkt. Du kan bruke den på den måten du beskriver som et serum etter din toner og innen din krem, men du kan også blande den i et annet serum eller i din 24H krem om du ønsker det. Det går veldig fint å bruke denne både morgen og kveld. Påminner om at det er viktig med uv-beskyttelse på dagtid når man har denne i rutinen. Du er varmt velkommen til å kontakte oss på info@skincity.no om du ønsker tips og råd med rutinen din. Vennlig hilsen, Kenderelasjoner /Skincity

Linnea Verifisert kunde 12/05/2020
Alder: 20-29 Hva er din hudtype: Kombinert Hva er dine hudtilstander: Store porer Sensitiv hud Ujevn hudtone Ujevn hudtekstur Kviser og urenheter Acne

Jag älskar verkligen denna! Det tog några veckor innan jag började se resultat på mina ärr efter kviser. Så håll ut, använd den regelbundet och ge inte upp! Det är också extremt sällan jag får kviser nu efter att jag börjat använda denna i kombination med Exuviance mildare produkter. Jag har precis beställt en ny tub :)

0 0
Oda Verifisert kunde 20/12/2019
Alder: 20-29 Hva er din hudtype: Kombinert Hva er dine hudtilstander: Fuktfattig hud Store porer Sensitiv hud

Jeg var forberedt på at det ville ta lang tid før jeg så noen effekt av dette produktet, men til min store overraskelse merker jeg allerede en stor forandring i huden etter to uker. Hudteksturen min er bedre og porene i t-sonen er mye mindre enn før. Jeg likte ikke konsistensen på produktet i starten da den gjør meg litt matt, men nå har jeg grodd til å elske den. Pleier å blande den i dagkremen min :-)

1 0
Tilbake til produktet
Tips en venn

Del 10% Azelaic Acid Booster med dine venner.

Vi bruker cookies for å forbedre vår webside og din opplevelse. Ved å bli på siden aksepterer du vår policy om cookies.